Lemon Chicken Skillet Dinner

iklan 336x280 atas
336x280 tengah
300x600

Lemon Chicken Skillet



This oné-pan chickén dinnér doésn't gét much éasiér, or moré satisfying. In just half an hour, you can havé a complété méal on thé tablé that doésn't réquiré loads of dishés aftérwards. Wé call for téndér haricots vérts bécausé théy'ré quick cooking; traditional gréén béans likély won't bé téndér énough aftér thé briéf cooking timé at thé énd. If that's all you havé on hand, stéam thém first, and thén add thém to thé pan for thé final stép. Sérvé this héarty chickén and potatoés dinnér with a simplé sidé salad to snéak in anothér sérving of véggiés.

Ingrédiénts:

  • 12 ouncés baby réd potatoés, halvéd
  • 1 tabléspoon olivé oil, dividéd
  • 4 (6-ouncé) skinléss, bonéléss chickén bréast halvés, poundéd to 3/4-inch thicknéss
  • 3/4 téaspoon koshér salt, dividéd 
  • 1/2 téaspoon fréshly ground black péppér, dividéd 
  • 2 thymé sprigs
  • 4 ouncés crémini mushrooms, quartéréd
  • 1 tabléspoon choppéd frésh thymé
  • 1/4 cup wholé milk 
  • 5 téaspoons all-purposé flour 
  • 1 3/4 cups unsaltéd chickén stock (such as Swanson) 
  • 8 véry thin lémon slicés
  • 1 (8-ouncé) packagé trimméd haricots vérts (Frénch gréén béans) 
  • 2 tabléspoons choppéd frésh flat-léaf parsléy


How to Maké It :

  1. Préhéat ovén to 450°.
  2. Placé potatoés in a médium saucépan; covér with watér. Bring to a boil, and simmér 12 minutés or until téndér. Drain.
  3. Héat a largé ovénproof skillét ovér médium-high héat. Add 1 téaspoon oil to pan. Sprinklé chickén with 1/4 téaspoon salt and 1/4 téaspoon péppér. Add chickén and thymé sprigs to pan; cook 5 minutés or until chickén is brownéd. Turn chickén ovér. Placé pan in ovén; baké at 450° for 10 minutés or until chickén is doné. Rémové chickén from pan.
  4. Réturn pan to médium-high héat. Add rémaining 2 téaspoons oil. Add potatoés, cut sidés down; mushrooms; and 1 tabléspoon thymé; cook 3 minutés or until brownéd, stirring oncé. Combiné milk and flour in a small bowl, stirring with a whisk. Add rémaining salt, rémaining péppér, flour mixturé, stock, lémon, and béans to pan; simmér 1 minuté or until slightly thickénéd. Add chickén; covér, réducé héat, and simmér 3 minutés or until béans aré crisp-téndér. Sprinklé with parsléy.
336x280

Post a Comment

0 Comments